Uitgelicht: 2016-2017, Robbert van den Broekes arrestatie

– Update 20 mei + 11 juni 2017 – Toegevoegd:

Genverbrander Google Drive Link – Ik ontvang sinds maart 2017 weer heel veel mails (vooral clips en audio bestanden) van Robbert van den Broeke en Stan. Dit valt geheel samen met het feit dat Stan, die (samen met Alan, tegenwoordig: Alan …) een jaar in Malaga heeft gezeten, is teruggekeerd naar Nederland en verenigd is met zijn “wapenbroeder” Robbert. Het werd Stan in februari 2016 te heet onder de voeten toen de Robbert van den Broeke-Stan haat-speech gelekte audio over Irene Moors en mijzelf voor veel negatieve publiciteit zorgde. Beide mannen waren namelijk officieel verdachten in de Robbert van den Broeke dreigmails-zaak. De “trammelant” is dus weer in alle hevigheid losgebarsten. De mails en clips over Joran van der Sloot en Leydi Figueroa Uceda, die bezwangerd zou zijn door Robbert van den Broeke, zijn de laatste nieuwe “aanwinsten” voor de Google Genverbrander Drive. Ook die kreeg ik direct van Robbert en Stan toegestuurd. Ik ben van plan er binnenkort een update over te publiceren.

De Google Genverbrander Drive bevat:

  • Haatmail (opgepast: schokkende foto’s en obsceen taalgebruik)
  • Ontvangen video clips van Robbert van den Broeke en Stan (veel van 2017)
  • Ontvangen audio van Stan (en Robbert van den Broeke) (veel van 2017)
  • Joran van der Sloot (gevangenis) foto’s en brieven enz. (naar mij gemaild door Robbert van den Broeke en Stan)
  • Enkele cruciale media clips over Robbert van den Broeke (en Stan)
  • En meer!

Update januari 2016

Wat is er zoals gebeurd in de tweede helft van 2015 en tot nu toe in januari 2016? Robbert van den Broeke en buddies hebben niet stilgestaan. Nou ja, eigenlijk wel, sterker: ze zijn nog verder achteruitgehold, als het al mogelijk is, want ze waren al zo diep gezonken, weet u nog? In vogelvlucht neem ik mijn mailbox, en wat er gebeurde in de grote, boze Robbert- wereld met u door.

Na de tweede hack op 5 juli 2015 bleef het niet lang stil. Stan vond het nodig mij weer diverse malen te mailen met de gebruikelijke spirituele woo woo en ook Robbert liet zich niet onbetuigd met weer nieuwe haatmails waarbij Rob Nanninga hem ook nog steeds dwars bleek te zitten in zijn danig verstoorde spijsvertering, natuurlijk weer gelardeerd met passende ontlastingsfoto’s.

Twee dagen na de verjaardag van overleden Rob Nanninga verscheen er in BN de Stem een artikel met de welluidende titel: Wie gelooft Robbert van den Broeke (35) en zijn Hoevense graancirkels nog? ‘We voelen wat’. Robbert en/of vriendjes haalden het toen in hun hoofd dat het erg geinig was onder de naam van Rob Nanninga, die zogenaamd sprak vanuit de andere zijde, diverse commentaren onder de tekst te zetten. De teksten waren zoals altijd in de haatmails beneden alle peil en toen BN De Stem niet direct reageerde, kreeg ik een triomfantelijk mailtje van Robbert binnen dat er niets aan gedaan werd:

Maar Robbert en buddies zaten er naast, want BN De Stem had het slechts een tijdje aangezien om toen conclusies te trekken. Alle comments werden verwijderd en het comment-veld onder de tekst was opeens weer leeg.

Robbert bij “Finding Voices Radio”

Robbert verscheen in het radioprogramma van Jeroen Ghuijs van “Finding Voices” en dit was live mee te volgen. Ik herinnerde me dit en keek op die dag even op Robberts en Jeroen Ghuijs’ website, en jawel, ik viel met mijn neus midden in de uitzending (het eerste uur van het interview had ik gemist). Aangezien er een chatbox beschikbaar was (die vol zat met dolenthousiaste Robbert volgelingen), besloot ik mijn voice te gaan finden en ik sprak kritische woorden uit in de chatbox, met het verzoek aan Jeroen G of hij Robbert eens wilde vragen naar zijn hacker. Jeroen G deed het (hij zal het later waarschijnlijk betreurd hebben), en wat volgde was een gênant verweer van Robbert die alweer de schuld bij de hacker en bij mij neerlegde, had ik hem maar moeten blokkeren. De goede en etherische vibes van de radio uitzending werd danig verstoord door mijn kritische noten en Robbert bleef er ook in, dus begon Jeroen G toch hoorbaar wat nerveus te worden. Mensen in de chatbox begonnen mij aan te vallen en later begonnen ze elkaar op te roepen mij te negeren. Ondertussen was de technicus van de uitzending druk bezig uit te vinden hoe hij mij kon blokkeren in die chatbox, wat hem uiteindelijk toch nog lukte.

Deze uitzending is terug te bekijken (zonder de chatbox), ik start de link op het moment dat Jeroen Ghuijs naar achteren aan het kijken is waar op een scherm de chatbox te zien is, en hij mijn vraag ontwaart.

Er rolde nog een interessante zijlijn uit deze uitzending. Jeroen Ghuijs presenteerde zichzelf in hetzelfde interview als een IT expert met 30 jaar ervaring en bood aan Robberts PC op te schonen en te beveiligen. Deze uitspraak had ik – gezien het ongeloofwaardige verhaal over Robberts ‘hacker’, maar ook met mijn vraagtekens over de IT kennis van Jeroen Ghuijs – al met de nodige ironie ter kennis genomen, die later ook terecht bleek te zijn. Slechts 5 dagen nadat Jeroen Ghuijs betrokkenen via Twitter had geïnformeerd dat Robbert nu toch echt schoon was, ontving ik alweer haatmail.

Clean1

Clean2

De weken, maanden erna vertoonden hetzelfde beeld: Jeroen Ghuijs toog nog een paar keer naar Robberts huis om Robberts PC te fixen, maar de haatmail bleef doorgaan, en Jeroen Ghuijs bleef in Robbert en co’s onschuld geloven,  en publiceerde op 3 december 2015 zelfs een clip specifiek over de ‘hacker’ waarin Robbert en hij mij betichtten van beschimpen van Robbert (zie clip) en ‘lastigvallen’ via Twitter (rond 10. 34 minuten). Jeroen Ghuijs overdreef schromelijk toen hij zei dat ik hem weken lang via Twitter heb bestookt. Ik heb altijd eerlijke kritiek gegeven, nooit gelasterd, ik was nooit onder de gordel met wat ik zei, ik onderbouwde alles en ik heb alleen dingen gezegd op momenten dat er iets gebeurde. Jeroen Ghuijs heb ik echt niet zo vaak benaderd via Twitter en verder op geen enkele andere manier.

Stans rol in dit alles is in ieder geval voor mijzelf onmiskenbaar en geen “misschien” maar een “zeker”. Elke keer als de ‘hacker’ actief was, was hij er als de kippen, en ik bedoel echt als de kippen (soms al binnen enkele minuten) bij om mij onder zijn eigen naam te mailen, te waarschuwen dat de ‘hacker’ weer had toegeslagen, vaak midden in de Nederlandse nacht. Zijn leefpatroon kwam en komt volledig overeen met dat van de ‘hacker’, aangezien een 24/7 Robbert monitor in de vorm van Stan niet echt realistisch is, maar een ‘hacker’ en Stan die (gedeeltelijk) een zijn, des te meer aangezien ze opvallend veel overeenkomsten vertonen.

Stan liet elke voorzichtigheid varen en begon me doodleuk via Robberts mailadres te mailen. Hij stuurde me schunnige emails via zijn eigen mailbox maar ook via de mailbox van Robbert waarin hij zei dat hij seks met mij wilde. Hij stuurde een foto van een erect geslachtsdeel waarvan hij claimde dat het van hem was en wat ik daarmee ‘mocht’ doen. Deze mails heeft hij, of wie dan ook, nooit nader toegelicht als zijnde van de ‘hacker’ of inderdaad van hemzelf. Hij ontkende dus ook niet ze verstuurd te hebben. Grenzen tussen ‘de hacker’, Robbert en Stan (en in veel mindere mate Alan, van wie ik soms ook een haatmail kreeg) vervaagden steeds meer. Ze waanden zich onaantastbaar, en wie wat vanuit welk email adres stuurde, werd minder belangrijk. Ze zouden toch wel stug blijven volhouden dat de de ‘hacker’ omnipotent was.

Ik merk dat ik er nu naar neig wat meer in de verleden tijd te gaan schrijven. Dat zit zo. Ik werd vanochtend 14 januari 2016 (ik heb dit blog in drie verschillende dagen geschreven) gemaild over het feit dat Robberts site uit de lucht is met de mededeling dat ook al zijn lezingen komen te vervallen. Robberts laatste lezing in januari bij een Centrum genaamd Itaka had hij  afgezegd en in de 2015 Kerstlezing ervoor had ik gezien dat Robbert er doorheen leek te zitten. Hij huilde een beetje op twee momenten tijdens die lezing, ergens in het midden en op het einde. In een hatelijke en ziekelijke omgeving met zijn foute vrienden te leven, terwijl je zelf al een ‘ziekelijke’ aanleg hebt, is geen sinecure en dat heeft nu zijn tol geëist. Maar laat mij eerst verder gaan met de rest van de update.

Ghuijs

De haatmails waren nog erger geworden dan vroeger. Opeens werden de doodsbedreigingen een stuk concreter toen Robbert & co begonnen over (drie) huurmoordenaars. Ik heb hier wat uitvoeriger over getweet. Dat ze met de naam van de nog steeds vermiste en waarschijnlijk vermoorde M Geurts op de proppen kwamen, vond ik uiterst merkwaardig.

1Geurts

2Geurts

Ook Andy Russell bleek met een huurmoordenaar bedreigd te zijn, kwam ik al gauw via Andy zelf te weten. Mailtjes dat ze weer gehackt waren, kwamen voor de tigste keer binnen terwijl de ‘hacker’ ook nog bezig was. Ook Robbert  zelf mailde me nu (maar het zal wel Stan geweest zijn), patronen begonnen zich duidelijk te wijzigen.

Naast haat bleef Stan aan de gang met merkwaardige liefdesverklaringen:

Ik kreeg steeds vreemdere mails, steeds concreter, over Robbert die dieren zou hebben gekocht om ze daarna te verpletteren, Robbert die over kerkhoven en in ziekenhuizen liep om heel erge dingen te doen (die ik hier niet ga herhalen), en samengevat: de aard van de mails was zo laag gezonken als ik eerder niet voor mogelijk had gehouden. Misschien toch eentje als voorbeeld, maar ik plaats dit met grote weerzin, enkel om een indruk te geven, zodat u het niet steeds moet hebben van mijn woorden “het is heel erg”:

Maar elke keer als ik dacht alles gezien te hebben, wisten ze met iets nieuws te komen. Er werden nu meer en meer mensen bij betrokken en een aantal (bekende) Nederlanders werd nu ook door hen bedreigd. Ze hadden al eerder Liesbeth van Dijk bedreigd (zie eerder in dit blog), en die werd opnieuw slachtoffer. Maar ook Rinke Jacobs, Albert Verlinde, Emile Ratelband en diens biograaf Henk Verhaeren, Bert Brussen en Viola Holt vielen ten prooi aan de zieke spelletjes van Robbert en co. Albert Verlinde werd alleen in mails naar mij bedreigd, maar de anderen werden via hun Facebook lastig gevallen met dezelfde gore bedreigingen en foto’s die ik ook altijd kreeg.

Een nieuw dieptepunt was het ontvangen van Robbert naaktfoto’s via de mail en het zien verschijnen van diezelfde naaktfoto’s op zijn eigen Facebook en dat van Viola Holt.

Viola

Dit kondigde zich al aan op 4 december 2015 toen ik een mail ontving van Robbert met de volgende tekst:

Deze mail ging vergezeld van een authentieke foto van Robbert van den Broeke met ontbloot bovenlijf.

Op 11 en 16 december 2015 ontving ik vervolgens complete naaktfoto’s van Robbert in zijn eigen huis in twee verschillende standen met alarmerende bijlages over de Facebook van Viola Holt.

Meteen daarop kreeg ik zoals altijd weer mails van Stan die mij waarschuwde dat de ‘hacker’ weer had toegeslagen en dat ze mij zouden vervolgen als ik de naaktfoto’s van Robbert zou publiceren. Zoiets zou ik nooit doen, ik ben mij er altijd van bewust geweest dat Robbert van den Broeke niet in orde is en ik vind het eerder zielig. Zelfs al zou iemand zoiets bij zijn volle verstand allemaal doen (haatmails, naaktfoto’s enzovoort sturen), dan nog zou ik die niet plaatsen. Maar wat ik al verwacht had, deed Stan precies: hij beweerde dat Robbert van den Broeke zichzelf nooit zo voor lul zou zetten, door op zijn eigen Facebook en elders lullige naaktfoto’s te plaatsen. Dit was het ultieme bewijs en excuus dat Robbert echt een hacker had! Niemand bij gezond verstand zou toch zoiets doen?

En dat is het hem nu juist, Robbert van den Broeke, Stan en verdere vrienden: jullie zijn niet bij jullie gezonde verstand. Dat is mijn overtuiging en daarom neem ik ook dit verweer niet serieus. Al eerder had Stan blijk gegeven van zeer dubieuze praktijken om ‘vrienden in nood’ te redden, lees: hij had samen met Joran van der Sloot een man gechanteerd met vermeende kinderporno op diens PC, om Joran aan geld te helpen. Stan had vervolgens gezegd dat hij natuurlijk nooit serieus van plan was geweest om dit echt door te zetten…

Ik stel mij zo voor dat Stan bedacht dat er nu iets drastisch moest gebeuren om Robberts gezicht te redden: de ‘hacker’ zou dusdanig gemeen toeslaan richting Robbert dat duidelijk werd dat Robbert en vrienden nooit zoiets zelf zouden doen. Veel mensen zouden een-twee-drie in deze gedachtegang mee gaan, denk ik. Ik denk nog steeds dat Robbert veel gehaatmaild heeft (de eerder primitieve haatmails in primitieve taal, zie Gang & Slang) en dat zijn ‘vrienden’ later gingen meedoen om verwarring te zaaien en de aandacht van Robbert af te leiden, en dat diezelfde club om hem heen ernstig misbruik maakte van Robberts zwakheden.

Er zijn feiten rondom deze naaktfoto’s die het ‘hacker’ verhaal nog ongeloofwaardiger maken. Ik laat Fred Melssen aan het woord, hij heeft me het afgelopen half jaar geholpen om de technische data van Robbert van den Broekes (&co) foto’s en mails te begrijpen. Hij verrichtte, met een andere deskundige, de analyse van de headers van Robberts emails: ( Technisch onderzoek naar de “Ik-ben-gehacktclaim” van Robbert van den Broeke )

Die naaktfoto met erectie is gemaakt met een Sony DSC-RX100 camera, op 4 december 2015 (05.18 uur).Blijkbaar is meteen daarna die foto op de PC geplaatst. En dezelfde dag ‘gestolen’ en ‘misbruikt’. Het is toch vreemd dat je een dergelijke foto neemt en die op je PC plaatst als je weet dat die continue wordt ‘gehackt’? Die foto komt uit een serie van meerdere foto’s, rond dezelfde tijd genomen en ook op de PC geplaatst. Want deze foto’s verschenen ook per mail en op de social media”

De haatmails bleven maar komen, elke dag weer, zie de haatmailtabellen hierboven, en dat dit een hacker zou zijn, keer op keer, werd echt vrijwel onmogelijk hierdoor. Hoe waarschijnlijk is het dat je drie jaar lang heel vaak en in 2015 (en 2016) dagelijks gehackt wordt, en dat je daar niets aan doet, zelfs als iemand je waarschuwt? En waarom zou Robbert naaktfoto’s op zijn eigen geplaagde PC opslaan, zodat de hacker die er in no-time vanaf kon stelen?

In de tussentijd (6 december 2015) werd ook Pepijn van Erp nog eens bedreigd, ook in een Robbert email naar mij. Een hele groep werd dus nu lastig gevallen.

Emile Ratelband deed daarop aangifte zonder verder Robberts naam te noemen. RTL Boulevard maakte hier melding van:

RTLBoulevard

Ik wist meteen dat het over Robbert ging omdat Robbert en co Emile Ratelbands naam genoemd hadden in een van hun recente mails aan mij.

Ik had kort contact met Emile, maar ik zie dat hij zijn post op Facebook over de aangifte verwijderd heeft. Op zijn Twitter was/is het nog wel te zien:

EmileTwitter

Hier een (deeltje van onze) van onze Facebook chat:

Emile1

Emile

(Met die laatste zin bleek ik ongelijk te hebben, zie de conclusie van deze update).

De Robbert gang had overigens een nieuw speeltje ontdekt. Mensen via valse afzenders verontrustende mails en sms’jes sturen, dat kan allemaal tegenwoordig, daar zijn zelfs (illegale?) websites voor, dan vul je gewoon de naam en het mailadres in waarvandaan zogenaamd iets moet komen en degenen naar wie het toe moet, et voilà, dan krijgen mensen van SBS6 Shownieuws opeens hatelijke (?) mailtjes van elkaar. Ik heb SBS6 Shownieuws nog gevraagd of dat waar was, maar geen antwoord gekregen, tweet.

Ik had in december 2015 een nieuw Twitter account geopend, de Genverbrander10, verwijzend naar de 10 jaar na dato dat Robbert van den Broeke nog steeds actief is, na door skepticus Rob Nanninga ontmaskerd te zijn als bedrieger. Dit gebeurde dus op 18 december 2005 in de roemruchte uitzending van Irene Moors in “Er is zoveel meer”.

Meer en meer bedacht ik hoe niet leuk het was steeds mijn eigen Twiter account te moeten bezoedelen met nare berichten over Robbert van den Broeke en pals, want hoe je het ook wendde of keerde, daar kwam het toch op neer. Aangezien er nu van een ‘jubileum’ sprake was, bedacht ik eindelijk (beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen) dat het goed zou zijn een apart account aan te maken. Precies een week voor Robberts ‘Genverbrander-jubileum’ maakte ik het nieuwe account aan:

Genverbrander10

Zo kwam er dus naast het oorspronkelijke Genverbrander Twitter account van skepticus Pepijn van Erp mijn eigen Genverbrander10 account, en kwam het dat “Genverbrander” en “Genverbrander10” elkaar op 18 december 2015 konden ‘feliciteren’ met elkaars verjaardag:

GVBirthday

Om een indruk te geven van alle haatmails die ik in december 2015 en januari 2016 ontving, volgen hier screenshots waarop de subjects en een regel van de inhoud te lezen is (als er een paperclipje bij staat, betekent het dat er verschrikkelijke foto’s bijgevoegd zijn): – u kunt dit groot openen door op de afbeelding te klikken, die opent dan in een nieuw venster:

Op 12 januari 2016 werd mij opeens voor een dag de toegang tot mijn Genverbrander10 account ontzegd:

Lock

Robbert van den Broeke, Stan en co (wie anders, seriously?) hadden Twitter gespamd met de melding dat mijn account niet in de haak zou zijn. Ik kreeg van Twitter geen enkele opgaaf van redenen of mogelijkheid te reageren, ik moest mijn ‘straf’ maar gewoon uitzitten. Stan, in een in mijn optiek vertoon van macht, mailde mij dat hij niets tegen mij had en dat hij Twitter wel zou mailen dat het in orde was. Eerst zorgen dat mijn account op slot gaat en dan zorgen dat het weer open gaat, uh ja, Stan, dat is typisch Stan…

Toen was opeens dat moment daar, de melding op Robberts website:

Ghuijs

Het voorlopige einde van een tijdperk, de veerman die eindelijk zijn tol eiste bij Robbert van den Broeke en co? Ik dacht al: wie houdt dit nu vol, jaren lang haatmailen en mensen bedreigen, op verkeerde websites zitten en met verkeerde vrienden omgaan, interen op je eigen, toch al broze psychische structuur?  Ik houd het voor mogelijk dat Robbert van den Broeke in feite ontoerekeningsvatbaar is, dat hij steeds vaker ‘outs’ kreeg waarin hij werkelijk niet weet wat hij (precies) doet. Ik denk echter dat hij zeker wel beseft(e) dat hij in dubieuze wateren aan het varen was.

In zijn meest recente Kerstlezing had hij het erover dat hij die middag naar de wc ging om kwart voor drie, en toen hij naar zijn bed terugkeerde en op de klok keek, was het opeens half vijf. Uit dit fragment blijkt ook heel duidelijk dat Robbert vooral ‘s nachts wakker is en tot laat in de dag slaapt. Dit leefpatroon strookt geheel met de tijdstippen van de ‘hacker’ die de haatmails vooral ‘s nachts Nederlandse tijd verstuurt. En er blijkt uit dat Robbert geen controle lijkt te hebben over zijn leven.

Ik heb hier een transcriptie van gemaakt, ik vond het interessant genoeg:

Robbert van den Broeke tijdens Kerstlezing 2015:

(Tijd: 1.12) Het kan zijn dat als mensen straks naar huis gaan, dat ze hele gekke dingen meemaken – niet beangstigende dingen, maar hele mooie dingen. Het kan dus zijn dat je tijdsverschillen merkt.

Ik had dus vanmorgen iets heel geks meegemaakt – of: vanmiddag! Misschien dat sommige mensen nu moeten lachen, ik moest er zelf ook wel een beetje om lachen, want ik vond het wel heel gek. Ik meen dat dus echt, ik zweer het op mijn leven.

Ik kwam, vandaag wist ik dat ik de lezing moest geven, en ik lag in bed en ik werd wakker. En ik keek op mijn klokje naast mij en ik zag: oh, het is kwart voor drie. Ik denk: oh, ik geloof uh dat ik moet plassen en ik ga er even uit, en ik ga even naar de badkamer, plassen. Ik plaste, ik snoot mijn neus, en ik kwam terug op de keuken in, …, en ik zie dat het dus half vijf is.

Snapt u het nog? Ik niet. En toen dacht ik: na ja, goed, er is iets mis met die klok, dus ik loop mijn slaapkamer in: half vijf. U mag weten, ik ben zelfs naar de badkamer gegaan om te kijken of er bloed op de vloer lag, of misschien dat ik onwel was geworden, was gevallen, en daar een paar uur had gelegen. Maar dat was niet.

Ik snap het niet, maar goed, ik heb moeten leren accepteren dat je dit niet kunt snappen. Maar dat heeft dus met andere dimensies … te maken; wetenschappelijk gezien kan dit niet. Maar ik meen dit echt, ik heb dit meegemaakt. Zijn er mensen in de zaal die ook wel eens zoiets hebben meegemaakt? (Tijd: 1.13:28)

Hij had geen idee hoe dat kon, zei hij althans, hij weet het aan de “andere dimensies”. Als hij hier niet, of in het algemeen ook niet altijd liegt, betekent het dat Robbert van den Broeke geestelijk, net zoals in zijn boek al vermeld werd, soms niet weet wat er gebeurd is. Dit zou je volgens mij onder ‘ontoerekeningsvatbaar’ mogen scharen.

Van Stan weet ik niet of hij (soms/regelmatig/vaak) ‘ontoerekeningsvatbaar’ is. Deze dingen zouden door mentale gezondheidsspecialisten bepaald moeten worden.

Vandaag, 15 januari 2016, bereikte mij het bericht dat Robbert van den Broeke door de politie is opgepakt. Hij heeft maar liefst zes dagen in voorarrest gezeten, de maximale tijd die daarvoor kan staan. Eindelijk, mag ik toch wel verzuchten nu, denk ik. Hij heeft meerdere dagen in de cel gezeten. (Zeker) Zes mensen hebben aangifte tegen hem gedaan, te weten: skepticus Jan Willem Nienhuys, ‘medium’ Liesbeth van Dijk, mentalist Rinke Jacobs, Emile Ratelband, schrijver Henk Verhaeren en Bert Brussen. Mijn eigen aangifte is in Nederland helaas dus nooit van de grond gekomen, omdat ik mij niet op Nederlands grondgebied bevond. Daarnaast mogelijk nog twee mensen met de naam Willem en Johan (dit ben ik te weten gekomen via een van Stans mails, ik weet niet wie hiermee bedoeld worden en of die twee namen kloppen).

In de dagen dat Robbert in de cel zat, heb ik wel nog een paar haatmails binnengekregen. Maar dit is niet in strijd met de inhoud van dit blog; ik heb altijd al gedacht en gezegd dat óók Stan en co actief meededen.

Wat heeft Robbert van den Broeke nu ten val gebracht? Toch de veerman?* Hij wil niet altijd op en neer varen op dat donkere water, hij wil er mee ophouden, de zware hand- en spandiensten hebben hem afgemat. Maar ik hoop dat de politie eens heel goed naar met name Stan gaat kijken. Robbert was hier niet alleen in, verre van dat.

* Bekijk deze uitzending eens als u tijd en zin heeft: The Storyteller, The Luck Child. “And Nature, my dears, is a wise woman who pays us back, tit for tat.” –


Update 10 februari/maart 2016

*** Update 10 februari 2016 ***: Robbert van den Broeke heeft bekend dat hij het is op de Skype audio waarin hij mij en Irene Moors ‘bespreekt’ in de taal die ik al jaren ken van de ‘hacker’ en verstuurder van haat- en dreigmails. (De teller van de mails die ik tot dusver van de hele Robbert van den Broeke club heb ontvangen staat nu op 934 emails. ) De andere persoon op dit audiofragment is Stan.

Audio reportage Omroep Brabant

Medium Robbert van den Broeke bekent foute uitspraken op bandopname: ‘God straft Irene Moors’

Met toestemming van: BN de Stem, John Bas, woensdag 2 maart 2016:
Het medium en de haatmails RvdB1, RvdB2, RvdB3
——————————

Copyright: Het is niet toegestaan (delen van dit) dit blog te kopiëren. U kunt verzoeken daaromtrent richten tot Constantia Oomen: constantiaoomen at gmail dot com


0 Comments

Leave a comment